Perşembe, Eylül 25

uffff dayanamadım

uff dayanamadım yazıyorum işte,şifrelerimide değiştirdim,kaan üzgünüm:( kimse için özgürlüğümden feragat edemeyeceğim.buaraya yazılan çizilen kendini bilmez bir dizi mail ve yorum üzerine huzursuz olmamak adına bırakmıştım yazmayı ..ama bugün dedim offf banane kim mutsuz olursa olsun banane,hıh.
elimde italyay gidiş dönüş biletleri duruyor.saniye durmaz giderdim ama son iki gün.hatta bu geceyi saymazsak son bir gün herşeyin bitip artık sizin kadar sağlıklı bir insan olmama:) o yüzden riske atamam kaan.benden daha iyi biliyor olman lazım ama gelemem yanınıza:) biletler içinde çok teşekkürler,en yakın zamanda yanınızdayım.sizi huzursuz yapmaktan büyük mutluluk duyacağım:)
bugün sezai ile konuştum yarım saat sesini duymak çok iyi geldi bana,bayramda görüşeceğiz-balık rakı yapacağız ben.uff askere gidiyor pişticim yaa..buarada yerı geldikçe artık açıklayacağım takma isimlerimin kim olduğunu,çünkü buarası benim bahçem kimle ne yaşadığımı özgürce yazabilirim dimi.sadece 1 ismi açıklamayacağım ama bir sebebi olduğu için değil.onun takma ismini daha çok seviyorum..pişti= sezai. bu lakabı bana kendileri takmıştı bundan 3,5 yıl önce.hala o gece bütün ayrıntıları ile gözümün önünde.taksim bambi önü ,biz en yakın arkadşlarımızdan biri ile karşılaşıyoruz böyle anidennn gecenin 3ünde..kimse bilmiyor henüz ikili deliliği ozaman.sezai arkamızdan yaklaşıyor ve kulağıma PİŞTİİİİ diyor.ben gülmekten konuşamayıp meydana doğru yürüyorum...
böyle işte canlarım..ben daha fazla yazamayacağım bu defa pek bi yorgunluk çökti üzerime..
bugün anlatacak çok şey avrdı aslında ama susuyorum şimdilik.
yarın gidiyorum.
aynı anda yok oluyoruz yine şehirden...:)
sevgiler
cambaz

sobelendim,daha doğrusu sobelendi

cambaza bir blog arkadaşından sobe geldi bende açtım telefonu sordum kendisine,oda yavrum kuzu kuzu cevapladı.dün dayanamamış yazmış bir iki satır:) ama hala ne yaptığı hayatının nasıl olduğu kimlerle nasıl görüştüğü hiçbirşey bilmiyorsunuz,merak ediyormusunuz?


-blog yazmaya ilk ne zaman başladın?

1,5 yıl önce başladım,günlük tuturuyordum eskıden.sonra son 4 yıl boyunca hiç vaktim olmadı birgün biri için özel bir yer yapmaya karar verdim sırf ona yazacaktım.sonra burası benim bahçem oluverdi özelliklede son 6 aydır.

-blog yazısı konularının belli bir çizgide olmasına özen gösteriyor musun?

Aslında hayır kendımı nasıl hissettiğimle ilgili ve o gün ne yaşadığımla ilgili daha çok yazdıklarım.genelde direk isimler kullanmıyorum ama sanırım kendımınkı hariç diğer takma tüm isimleri açıklayacağım yakında:)

-blog yazmayı ne kadar sürdüreceksin?

bilmem yıllarca sürdürebilirim,belki bir gün çocuğum olur ve annesinin ne deli ne dolu ne manyak bir kadın olfuğunu okur burdan.

-Blog yazmak senin için eğlenceli bir uğraşken, şimdi artan bekleyiş yüzünden zorunlu bir hal almaya başladı mı?

henüz yeni aktif olan bir blog olduğu için,günde 80-100 kişi giriyor şimdilik bloga, hayatlarını bilmediğim 80 insan. Şimdi o seksen insan her gün bloga giriyor, yeni bir şey yazmadığımı görünce mutsuz oluyor. Kimseyi mutsuz etmeyi sevmem:)çokda megolamanım..:)

-Blog yazmak için gün içinde bazı şeylerden feragat ediyor musun?

yok ama çalışırken yada evdeyken hep aklım bunu yazmalıyım şunuda yazmalıyım şeklinde çalışıyor.birde kimse bilmiyor kim olduğumu o beni daha rahat ve eğlenceli yapıyor aslında.

cambaz sana dedıkodu vereyım,natali ona aldığımız küpelere bayıldıı:D sen anladın ne demek istediğimi...