Pazartesi, Temmuz 21

...

Kraliçe prensi tanıyormu...bu böyle olmuyor sayın prens benimkiler genel sizinkiler özel oluyor demiş masalın kraliçesi.Masalın kraliçesi kralı görmüş azönce..çok özlediğini anlamış çok yanmış yüreceği..ama üzülmemiş onu görünce...huzuru tekrar hissetmek güzelmiş ama bitmiş.bir varmış bir yokmuş masalın kralı ile kraliçesi farklı ülkeleri yönetmeye karar vermişler....çok saçma dimi....

....

bu kadar gizeme ne gerek var anlamıyorum.
kralmısın kraliçemi?

sinir yazısı


allahım insana sinirden 2. yazıyı yazdıranlar utansın...'akşam işin varmı kızım yaa?' bu ne demek.en sinir olduğum şeydir.'kızım' ile başlayan cümlelerden içinde kızım olan her paragraftan oldum olası nefret etmişimdir!!!!uffffffffffff ,pööffffff ve amannnnn lanetttt..kızım ne yaa kızım ne demekkkkk.kankanmıyım ben senin beeee...

21 temmuz

evvet ,geri geldim malesef..şuan ışık hızı ile geri dönmek istiyorum.2 gün resmen bir ömür gibi geldi.nefes aldığımı hissettim resmen.nasıl kızgın binmiştim arabaya.ama feribottan indiğimiz saniye arkamda bıraktığım koca şehri unuttum,kızgınlığımdan eser kalmadı böyle su perisi modunda ve bol şaraplı -hatta hala kanımda alkol var- bir iki gündü.kısacası çok eğlendim çok güldüm çok unuttum ve çok içtim.neyse çok fazla ayrıntıya girmeyeceğim Aslı 'nın (sevgili okuyucum)önerisini dinleyeceğim:) gerçi benim çenem durmaz kesin bir ara dökülürüm.

böyle bir yoğun hafta başlamamalı olmamalı yahu..mailler -telefonlar-mesajlar-gönderiler...ama bu yoğunluğun içine bana özel gelen ve kimden geldiğini anlamadığım kaktüs hem güldürdü hemde şaşırttı beni.üzerindeki notta 'dikenlerinin etrafınakilerin canını acıtmaktan vazgeçeceği günü sabırsızlıkla beklıyorum ' yazıyordu.ama gönderen korkak bir şahıski kim olduğunu bile yazmamış.neyse oda bizim salondaki orkide ağacının yanındaki yerını buldu.ama nota hala gülüyorum. ben ne gaddar acımasız biriymişim de haberim yokmuş yahu..ve kim olduğuna dair en ufak bir fikrim yok.benim etrafımdaki kimse bu kadar saygısızca espri yapmaya kalkışmaz çünkü.sanırım birazda kızdım ben bu kaktüs işine.

birde isimsiz 1 adlı okuyucum bana blogun kraliçesi demiş itiraf ediyorum çok hoşuma gitti yaaa.sen her kimsen kadın yada erkek sende isimsizlerin kraliçesi yada kralısın.

bugün çok birşey yazasım yok,çalışasımda yok..gidip uyuyasım var ..
doğu ekspresi cinayeti (sanırım adı böyleydi) adlı agahtha 'nın kitabına başladım ,uzun zamandır kitap okumuyordum iyi geldi.birde kitabın içinde bulduğum not olmasaydı..

bashbash

hangi şehir?