Perşembe, Ekim 8

okuma kötü bi yazı..

nerelerdeyimmm
ankara antalya..bırazdan da istanbul..
4 gündür ufaklığımla birlikteydim nasıl güzel geldi..harikaydı tek kelimeyle..
antalyadayım şimdi..çok sıcak..sabah erkenden kalktım..sahile inip hafif serin suya attım kendimi..yarım saat güneşden yedim..güzeldi,yorgunluğumu aldı bıraz..

yarın akşam zuhal olcay konserine gidiyorum..önce yıldız çatıda yemek yiyeceğiz sonrasında güzel şarkılar tınlayacak kulaklarımızda..grubun çoğunluğunu tanımıyorum ama umrumda değil aslında..

cumartesi akşamı birşeyler yapasım var..napsam acaba...uff..çok dışarlardayım bu aralar..hiç de eve giresim yok..

lunaparka gitmek istiyorum ben yaa..

bugün keyfim düşük aslında.neden bilmiyorum..sadece yıldızım düştü..fena halde ilgi arsızı boyutundayımm..birde sıkıldım sanırım düzensizliğin düzeninden..
ben haftasonu planları yaparken kendikendime herkeste benim için birşeyler yapıyor.biri diyor tüm gün benimle ol ne olurrr( kendisi yeni evlenıyorda,ve benim gelinlik ,ayakkabılar, kına gecesı merasımı alışverişi çekebilecek halım yok zaten geçen cumartesi peşinde köle olmuştum..)
biri diyor motorla ağvaya gidelim..biri diyor kızlar gecesi yapalım içelim sapıtalım sabaha hatırlamayalım...amannn.butun haftasonu evde oturmazsam şaşırmayacağım..

bugün aklım dağınık..bugün herşeyi tepetaklak düşünüyorum..bugün görmezden geldiklerim yine gözümün içine sokuluyor..bugün ilgilenmeyeceğim diye yemin ettiklerim hayatımın içine ediyor..bugün 8 ekim 2009..cambaz hemen şuan çok geleceğe yada çok gerilere gitmek istiyor...

neyse ben kaçar.uçmam lazım..kaçmam lazım..bence benim tepetaklak olmam lazım...

cambaz

sizi seviyorum en azından birçoğunuzu..