Cuma, Mart 20

uzun bir aradan sonraki sex gibi bir yazı...

kendimi toparlayamıyorum..
dağıldım...
bahar ayları benim en sevdiğim..en çok iyi hissettiğim aylar aslında.ama bu yıl ters köşe döndüm..işler -annem beni delirtti..
allah tan artık kesin ve net olarak salı günü gidiyor..kendimi kötü hissediyorum bunu istediğim için ama yapacak birşey yok cidden sıkıldım-bunaldım.hayatımı geri istiyorum...
neyse benim nasıl olduğumu anladınız sanırım biraz.tabii birde ufaklığımın ameliyatı var.nekadar enterasan hastalık varsa bizde yaaa....çok ciddi değil bademcik ameliyatı gibi olacak ama sonuçta geriyor beni..en çokda annemi ve ordan beniii:/:/:/

ANA POST KONUSU:
merak ediyorum biz kadınlar için yalnız olmak neden erkeklere oranla daha kötü hissettiyor.3-4 yıldır hayatında düzgün ilşkisi olmayan hatta hiç ilşkisi olmayan erkekler tanıyorum herşey süt liman..herşey süper..ama aksini bilmiyorum.hiç 3-4 yıl sevgilisi olmayan bi kız arkadaşım yok..
bizim için güzel ve yalnız sıfatlarının bir arada kullanılması cehennemde şeytanla düello yapmaktan daha kötü..
şimdi bana yok be cambaz bu senin abartman demeyin,itiraf edin bu böyle..çok kolay tek gecelik ilişkilerde yaşasak hatta çok paralı çok güzel de olsak illa ilişkide ilişki die yırtıyoruz o güzel popolarımızı..

nedense hayatımızda bir erkek olmayınca çaresiz- yalnız - herşeyin en bedbahtı biz oluveriyoruz..yazık bizeeee diyoruz.ortamların- kızkıza buluşmaların bile en uzun konusu bizim nekadardır yalnız olduğumuz yada en son erkek arkadaşımız oluveriyor.

hiç unutmuyorum;bi gece taa üniversitedeyken bi arkadşımızın evindeyiz bi kış gecesi içiyoruz kızlı erkekli.(ama çok yakınız hepimiz hala kardeşim dediğim insanlar birde bunlar ahh ahhhh).ev sahibesi bana bir pijama gibi birşey verdi .bölee yanları çıtçıtlı olanları var ya onlardan.ve ben deli gibi üşüyorum tabi bu delikli şeyle..her grupta olduğu gibi bizim grupta da bi şebek var içti içti geldi yanıma pijamanın çıtçıtlarını açıyor daha çok üşümem için.ama bu arkaşımızın sevgiliside aynı ortamda yani bi sarkma durumu değil.neysee bu bileklerimdekileri açtı aa bi baktı benim ağda zamanım gelmiş(vee kış ayındayız) aaaaaa cambaz sen sevgilinden ayrılalı çok oluyo dimiiiii diye bir başladı olay bütün gece benim kaç zamandır yalnız olmama kadar geldi...ve hala biraraya geldiğimizde (ki haziranda evleniyorlar düğündede aynı konuyu açacak diye korkuyorum) cambazzz diye başlıyor geyiğe..

yalnız kadınların kaderi dimi bu ..ortamların sohbet konusu,eski sevgililerinin dedikodularını çekmek-ortamın geyik çeviricisi olmak...falan feşmekan..
bunları biz yapıyoruz ama..yalnız olunca aman yarabbi allam sana geliyorum tut beni şeklinde bir modda oluveriyoruz..sonrada kızıyoruz etrafta bizden güzel ve yalnız diye bahsediyorlar diye.

güzel ve yalnız kadınlar üzerlerine çok gelindiğinde ve uzun süre yalnız kaldıklarında sapıtırlar..en yakın arkadaşlarına-en yakın arkadşlarının sevgililerine(bu kısımda onlara kevaşelerde diyebilirsiniz izin verdim hadi hadi küfredin),bazıları sevgilileri olduğunu bildikleri sahipli erkeklere direk ve dolaylı yoldan saldıraya geçerler..yani durum vahimdir-fecidir ve son noktadadır..

ahh biz kadınlar ahhh yalnız olmanın dayanılmaz hafifliğini anlayamadan hayatımıza hep birilerini itip-kakmaya çalıştığımız zavallı hayatlarımız..

bunları böyle yazıyorum pişkin pişkin merak etmeyin bende böyle zamanlar geçirdim ama küçüktüm:)hepimiz yapıyoruz hepimizin başından geçiyor.kadınsak mutlaka ve mutlaka yalnız kaldımmm aaamanınnn diye feryad ettiğimiz bir döneme geliyoruz..önemli olan bu dönemlerde hatalar yapmamak..kendi hatalarımıza başkalarını kurban etmemek..(benimde en büyük vicdan muhasebem böyle bir konu ile ilgili laf aramızda,bahar gerçekten özürdilerim yaaaaa)

işin özü ve benim bunca zamandan sonra 26 yaşımda anladığım gerçek şu ki;

yalnız ve güzel olmakta emin olun aşık ve güzel olmak kadar zevkli ama yaşamayı bilene tabii..

PS: güzel kavramını öylesine kullandım..bu yazım yalnız ve çirkinler içinde geçerli:D şaka şaka..çirkin kadın yoktur biliyorum biliyorummm