Pazartesi, Mayıs 28

Hassiktir!!

neler oluyor hayatta?

Neler neler olmuyor ki? Bu kız epey bir yol kat edip geziyor..
Hiç bu kadar değişim evresi geçirmemiştim.Hala da geçiriyorum.
Eskiden canımı sıkan ne varsa hem hayatımda hem ilişkimde şimdi onların hepsinin ne anlamsız ne saçmasapan olduğu gerçeği ile yüzyüzeyim.Ne boş şeylerle zaman geçirmişim..Hayat cidden öneminden ölebilecek konular ile doluymuş. 30 uma girmeden bunu anlamış olmamda epey güzel oldu:)Kısacası bundan sonraki sevgilim cidden yaşadı.Mükemmel sevgili oscarına adayım,diğer adaylarıda parçalarım:)

30 demişken bu yıl İzmir,Bozcaada,İstanbul*3 ve Büyükada olmak üzere toplamda 6 kere doğumgünü kutlaması yaptım:D Bildiğiniz görgüsüzlüğün dibine vurdum..Ama hepsi birbirinden güzeldi.Hepsinin tadı damağımda kaldı.

Doğumgünümde yine gereksiz bir evlenme teklifi durumu ile karşıkarşıya kalmadım değil.Oha sende mi brütüs dediğim bir olay daha karşımdaydı.Yani şöyleki evet hep dediğim bir şey var ''biri elinde Barcelona biletleri ile kapımın önüne gelse hiç düşünmem evet derim ne istese '' Ama biri kapımın önüne gelip elinde yüzükle( ki evimi de tam bilmediği için sokağın başında bekliyordu) evlen benimle bütün 30 yılları benimle geçir derse bende cevap olarak hassiktir derim!! Evet yemin ediyorum böyle bir kelime pırt diye çıktı ağzımdan.Yani seninle bir kere yemeğe çıktım ve seni daha öncede arkadaşların vasıtasıyla tanıyorum die böyle bir salaklığa evet mi diyecektim!! Halbuki yediğimiz yemek sonrası aslında çok da keyifli bir çocukmuş.Resetlenmiş olsaydım neden olmasın diyebilirdim demiştim.Ama bu kadarıda biraz türk filmi yahu..ve maalesef ben hayatımda kimseyi istemediğimi belirtmişim be adam sana!

Hassiktir kelimemden sonra gülmeye başladı.Ben öyle kalakaldım.Dedi ki küfürbazsın evet ama bu kadarını beklemiyordum.Dedim bende ne senden ne de kendimden bu kadarını beklemiyordum.( Bu arada elimde poşetler var marketten çıkmışım kuzularımdan biri ile şarap yemek kutlamasıyla gireceğim 30 uma plan hazır) Eve kadar yürüyelim dedi.Yok dedim sen şimdi ağır ağır arabana yürü bende evime.
Yürümeye başladım arkamda öyle kaldı.Beni aldı mı bir gülmek.Nasıl gülüyorum ama bildiğiniz kahkaha atıyorum..
Neyse çocuk aradı sonra özürdilerim ani oldu dedi,dedim yok ani değil yanlış oldu.Ağır çekim yapsaydın da hassiktiri yerdin benden.
Hayatımda hiç bir zaman eveleyen geveleyen bir kadın olmadım.hayırsa hayır.evetse evet.Naz yapayım kur yapayım iki taktik uygulayayım azıcık kendimi özleteyim.Yok hiç beceremedim.Zaten becerebilseydim boyumca bebelerim olurdu sanırım:)
ve hayırdan anlamayan erkekleride hiç anlamadım.Hayır dedikçe üzerinize gelen ittikçe bundan haz alan bir adamın hayatımdaki işi ancak işte buralara düşüp hikaye konusu olabilir ancak.Aynı şey benim içinde geçerli!! Okkalı bir hayırı yemişsem öleceğimi ve hayatımın geri kalanında yalnızlıktan delireceğimi bilsem dönüp bakmam artık o adamın yüzüne.

Böyle işte blogcum.Hayatım saçmalayan insanlar ile eğlenip - yardıma ihtiyacı olan çocukların arasında mekik dokuyarak geçiyor.


Bu arada kitabımsı proje tüm hızı ile devam ediyor:)kaç sayfaya doğru gidiyor orasını bilmiyorum!!

ps:haftasonu aylar sonra kalamıştaydım..Bunu da yarın yazarım..

cambaz ,