Çarşamba, Ağustos 5

kısa kısa saçma sapan yine yeniden

sevgilimmmm,canımmm.....İyiki doğdun...iyiki seni hayatımdan çıkarmadım hiç...iyiki seninle herşeye hazır nazır bekledim...ve sonunda bir doğumgününde birlikte pardon hep birlikteydik...:)

sana günlerce uğraşıp hazırladığım hediyeni aldığındaki yüz ifadelerini anlatamıyorum bile..önce kahkahalarla güldün sonra gözlerin doldu..ve sıkıca sarıldın...daha fazla anlatamıycam..ama o an benden daha mutlusu yoktu sanırım..ve senden daha mutlusu:)



herne kadar akşamki bütün sürprizi mambocuk mahvetsede,herşey umarım seni mutlu edecek kadar güzel gelmiştir sana...nice güzel senelere birtanem...



,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,





herşey ne zaman başladı bilmiyorum ..

herşey derken demek istediğim herşey aslında..sevgilim..hastalığım..istanbul hikayem..okulum..işim..arkadaşlarım ..gidenler..kalanlar..güneşimm..

ben küçük bir çocuktum bunların hepsinden önce..sakar-sersem ozamanda çok konuşan küçük bir kız çocuğu..herşey ne zaman değişti böyle..ben ne zaman kocaman bir kadın oldum..içimde hala yaşayan bir sürü 5 yaşında kız -erkek karışık çocuk varken ne zaman ruhum bana sığmaz oldu..

bugün ayın 5'i...yarın herşey değişebilirde...aynı kalıp şaşırtabilirde beni..yarın erkanım doktorum gelıyor ve tüm sonuclarımı inceliyor..

,,,,,,,,

yukarıdaki yazıları yazalı 15 gün olmuş nerdeyse..çok birşey değişmedi.ilaç kullanmaya başladım sonra bugün itibari ile bıraktım.ne olduğunu pek anlamış değilim..sirk hayvanları gibiyim.yat dön ilaç al ilaç bırak..ulen ne oluyoruz anlamıyorummm.
bugün sevgilim gitti bir 15 gün yok..sonra gelıyor 3 gun burda bir 15 gün daha yok..oda ayrı bır konu zaten..anlatmaya başlasam cesaretim gelır yapamadıklarımı yaparım diye korkuyorum..çok kouşasım yok geçen haftaki konularda....

uzun zaman yazmayıp böyle dağınık yazınca pek hoş olmuyormuş..idare edin bununla güzel konularla geri geleceğim..

bu gece nu teras yapalım bekar hayatımıza..:) azıcık dağıtasım var..azıcık kendımden geçesim..