Salı, Şubat 7

sevgililikten soğuma hali..

Anladım artık çok netim..
Sevgili olmak istemiyorum artık kimse ile.. O sıkıcı birbirine planlı yaşama hali nedir yahu:/ Ay bu hafta hiç görüşmedik haftasonu planı yap.Yok bu akşam kızlarla buluşama çünkü onun tek boş günü.Yok onunla uyumayı özledim sabah işe yine aynı kıyafetlerle git.Yada sabahın köründe kalkıp eve git üstünü değiştir.Ayy kırk yılda bir birlikte evde yemek yiyeceğiz masayı donat:/ offf nedir yahu?

Şu sevgilisiz olduğum 2,5 ayda anladım ki ben artık biri ile sevgili olmaktan ayrı evlerde yaşamaktan sıkıldım yoruldum..Ciddi anlamda insan kendi hayatını yaşayamıyor yahu.Çünkü sonuçta sevdiğin adam hayatındaki onuda özlüyorsun onunlada birşeyler yapmak istiyorsun.Ama hem iş hem ayrı evlerdeki sevgili hem arkadaşlar hem kendine zaman ayırma cidden günümüz hayatları için çok zor.Zaten iş için günümüzün 11saati gidiyor.Eee haftada bu 55 saat yapar en iyi ihtimalle.3 kere spora gitseniz 3 er saatten 9 saat.Günde 6 saat uyusanız ortalama 42 saat de o yapar.Kaldı 67 saat.Günde 2 saat yola harcasanız 14 saat de o yaptı.Kaldı 53 saat.Bir 4 saat de aileye kaldı 49 saat.Yani arkadaşlarınız ve sevgiliniz ve kendiniz için 49 saatiniz var.İster sinemaya gidin ister sex yapın ister yemek yiyin ister bara gidin ister konsere ohhhhhhh bol bol..

Oysa aynı evde yaşanız.Aynı uykuya dalacağınız hayatlarınız birbirine paralel nasıl güzel gider.Denk geldiğinizde aynı masada yemek yeseniz,o film izlerken siz olmadı onun kucağında kitap okusanız.O oyun oynarken siz içerde arkadaşlarınızla dedikodunun dibine vursanız.Siz dışarıda içip dağıtırken o arkadaşları ile evi evlikten çıkarsa.Ama bununda güzel olması için önce kendi hayatınızı sonra onun hayatını ve birlikte olan hayatınızı sevmeniz gerekiyor.Ondan sonrası cidden baldan tatlı olacak.Ben çok inanıyorum buna.Çünkü kendi hayatımı cidden çok çok seviyorum..

Ben bunun aksi bir hataya düşmüş biri olarak inanın bana kendi hayatlarınızı onun kine paralel hale getirdiğinizde dünyanın en güzel ev arkadaşlığı olacak .( Kısacık zamanımız var diye eski erkek arkadaşımla aynı evde yaşamaya başlayıp sadece birbirimize kanalize olup ikimizde sıkılmıştık .Kendi hayatlarımızı yaşamayı unutmuştuk çünkü zaten bu güzel hayat bitecekti ayrılacaktı evlerimiz.Ne büyük hataymış oysa dünyanın en şeker en uyumlu ev arkadaşlarıydık biz..) Tabii şöyle bir durum var ben kirayı,faturaları ödemekten alışveriş yapmaktan ,yemek yapmaktan çok şikayet eden biri değilimdir ama aşıksam:)
Bunları da dert edecekseniz gerisini bilemem.

İşin özü sevgili olmak istemiyorum.Keşke bir tuş olsa beğendiğiniz heriflerle nasıl aynı evde yaşanır şipşak film şeridi gibi görseniz.Oldu kal ,olmadı geç diyebilseniz.Çünkü cidden o nedir? kimdir?ayy bu evde nasıldır acaba? kargaşasına tahammülüm yok.

Pat diye aynı evde yaşayacağım biride olamayacağına göre..Yada kimbilir olur mu dersiniz?

cambaz

Bitti gitti:)

VEEE BİTTTTİİİİİİİİ.............

Evet evet yalnış duymadınız; hastalığım bitti.:) Onca eziyet ,ağrı ,mide bulantısı hepsi değerini buldu.İğneler ilaçlar vs ler hepsi son buldu..Nasıl oldu? Nasıl başardım yine hiç bir fikrim yok:)İğneler işe yaradı.Test değerlerim çok çok güzel geldi. Ama önemli olan tek şey var ki şu an iyi oluşum.1 yıl boyunca 3 ayda bir kontrol testlerim devam edecek.Ama artık umrumda mı ki? Hayır değil:)

cambaz