Salı, Temmuz 5

dağda ölen kurtları toplayan adam...

erkek: bu akşam sende kalayım
kız:olur sevgilim sormana gerek yok ama hayırdır kuzenin evde parti mi veriyor sen evini bırakmazsın kolay kolay
erkek:yok kızıyorsun ya sonra sende kalmıyorum diye.Ama once kendi evımi toparlıyım bıraz erken cıkıp.
kız:yarın sabah doktor rand. var istersen yıne sende kalalım hem temızlıgınede yardım ederim.
erkek:hahah ok olur.
....
erkek:Aksam ıs cıkısı bı toplantım cıktı takımla.
kız:olsun hayatım cıkısta alırsın benı aynı yerde olucaz nasılsa bende cadde de olucam.
...
kız sevgilisi ıle bulusacagı ıcın hazırlanır suslenır puslenır hatta usenmeyıp kuafor rand erkene alıp sevgilisine güzel gorunmek ıcın miss olur.Sevgilisi tam o kuaforden cıkarken arar.Ses dagda ölen kurtları toplamaktadır.Son derece tatsız tutsuzdur.Önce sunulan çözümleri begenmez hep o ters zamanlardaki gibi kızın adını kullanır belli sinirlenilmiş birşeye.Neyse telefon işlerin bitiminde tekrar konusulmak uzere kapanır.

*****
erkek bidaha arar bu aksam ben evde yalnız olayım yaa bıraz kafa dınliyim..
kız:peki ...'cum. caaatt telefon kapanır!!

sımdı ben burda delırmıyım sınırlenmıyımde ne yapayım!! ulen zaten 10 gundur yeterı kadar arkadaslarınla kendınle dunyanın 4 ulkensınde zaten zaman gecırmedın mı?Dun evınde yalnız degılmıydın???off off sinir tepeme cıktı!! guzelım sacımı basımı yolmak ıstedım!!zorla mı dediginizi duyar gibi oluyorum tabiiki zorla degıl ama ne oldu kım kıcını tasladı da ben evde yalnız kalayıma döndü olay!! Allah onun için özenen bezenen beni boka cevırsın! Tovbe tovbeeee!!!

Ki kaldıki bok gibi gun gecırende benım!! 20 gun sonra 4,5 senemi verdigim şirketten epey kotu bir surecle ayrılıyorum.Ki bugun yemek kartıma gayet hesap edilerek gelmeyecegım gunlerın cıkarılarak yatırıldıgını gordum! Ki sımdıye kadar ne calısılan haftasonalarının ne sabahlanan gecelerın ne cepten harcanan paraların hesabı sorulmadı benım tarafımdan.Simdi 80 Tl nin hesaplanmıs olması beni sinrlendirmedi aksine cok cok uzdu!!

Hal boyleyken sınırlenmekte azıcıkda olsa haklıyım sanırım,,Daha önce söyle be adam bende ona göre plan yapayım gönlümü eğleyecek bir hal caresi arayayım!!

Neyse nasılsa benım saman alevı sınırım cabuk soner!! Biter gider!!pofffffff

off offf ama suanki sınırımle cidden dağları devirebilirimmmmmm

cambaz