Pazartesi, Şubat 23

migrenim....ama senli migrenim..:)

yine bir migren krizim..
gözlerim bile iyi görmüyordu ağrıdan..
benim nadir gelir böyle migren krizlerim,ne ağrı kesiciler ne iğneler banamısın demez.
ben inlerim inlerim ağlarım yatak yorgan parçalarım..karanlık odalar ararım..ama olmaz geçmez.

önce ellerimi ovmaya başladı..baş parmağımı ve bütün çevresini,onun bildiği ama benim bir türlü anlayamadığım yerlere baskı yaparak var gücüyle..
o bana şefkat gösterdikçe ben daha çok ağlıyordum ..(hep öyle olur zaten şefkate hiç dayanamam ;birkeresinde ayağımı yakmıştım doktor pansuman yapıyordu acımıyordu ama babam bana sarıldığı anda ağlamaya başlamıştım)
içi buz dolu bir kap ve bir havlu getirdi,başımın heryerine buzlu havluyla masaj yapmaya başladı..biraz biraz sersemlemeyle yarı uykuya daldım ama kaç saat buz masajı yaptı hatırlamıyorum..hafif uykulu halimde bir ara gözümü açtığımda göğsüne yasladığı başımı okşuyordu,öpüyordu..
o an yaşadığımı ,hangi zaman diliminde olduğumu unuttum sadece O ve O 'nun zamanında olduğumu düşündüm...
oysa o başımı koparmak istediğim ağrının sebebide sendin..ama ben yine senin sularında kendime gelmiştim.. ve sanırım aşk buydu ..aşk buydu ki hala aynı haliyle bende..hala aynı şefkatle başım omzunda...yaşadığımız herşey birçokları için ilişki üzerinde birşey olsada,ben senin dalgalı sularında sallanan içi bir sürü karmaşıklıkla dolu aynı mutlu huzurlu sandalım...

cambaz..