Pazartesi, Haziran 21

gereksiz 1

vallahi yazacak okadar şey varki aslında ama birikmiş şeyleri yazmaktan sıkıldım bunaldım.Doğumgünüm ormantik romantik şekli ile bir rus meyhanesinde başladı asmalıda sona erdi.pek bi eğlenceli pek bi romantıkti.hala hediyeme ulaşamadım sevgili müseyip sevgilim yüzünden orası ayrı bir konu ama pek lezzetli bir doğumgünüsü idi...

ben bu aralar kadınların hep benzer sebepler ile fikirlerini söyleyememelerine takıldım.hep bir kaybetme korkusudur gidiyor aslında.bu kadınlarda ,inanın erkeklerden daha çok görülüyor.erkeklerin kaybetme duyuları almış başını dağa kaçmış kalan kısmada biz kendi aramızda öküz diyoruz..ve ne bahanelerimiz var aslında bu gizli kalmış fikirlerimiz için...

Aman sırası değil anneme bi sevgilim olduğunu söylemesem daha iyi
-ulen neden söyleyemiyoruz,seviştik demiycez ki alt tarafı sevgilimiz var diycez.tamam bu sevişeceğimizinde bir habercisi ama sonra yakalanınca dahada boka batıyoruz.yani illa didikleyecek bir an geliyor anneler için, kaçmayın.kabullenin..didiklesin soruştursun..

Daha 1 yıl oldu işe gireli herkes benim kadar başarılı olmuştur ,ben zam işini şimdilik konuşmayayım onlar nasılsa iyiyle kötüyü ayırıp farkımı anlar.
-nah anlarlar af edersiniz.siz eşşek oldukça çoookkk semer vuran çıkar arkadaşım.Patron milletinden istemessen alamazsın.Şekil 1 A ben.istemedim istemedim de ne oldu başım göğe erdi belki ama hala inletiyorlar..şimdiki aklım olsaydı beklermiydim bu camiada bu kadar sene..Ajans camiasının kurallarına uymayan bir ben varım sanırım.Siz siz olun salak olmayın.İsteyin hele hak ettiğinize inanıyorsanız hemen yazıyı yarıda bırakıp gidip isteyin.Zaten 1 yılı aşmışsanız hakkınızda bir eleştiri yoksa bilinki sizden memnunlar ama bu azıcık maaşlada çalışsada fena olmaz diye düşünüp kafalarını kuma gömüyorlar.Aman sakın bu zamane patroncuklarına kanmayın.Kısacası tatmin olmuyorsanız sevişmeyin.

Ev işlerinde sevgilimden yardım istemeyeyim( hele evlenmeden aynı evde yaşanıyorsa ) beni kötü ev kadını sanmasın.
-ulen sen manyakmısın? sende çalışıyorsun oda çalışıyor aranıdaki tek fark bir uzuv uzantısı ondan ibaret.Tamam kalkıp erişteli ördek yapsın demiyorum( yapabiliyorsada elleme sakın sıkma çocuğu sizde evlemeyiverin canım)ama mutlaka aynı evi paylaşıyor olmanın sorumluluklarını bilsin.Ne bileyim çamaşır toplasın? katlasın? sofra hazırlasın? toplasın? bulaşık yıkasın? yerleri silmenize yardım etsin? hiç olmadı bi yumurta yapsın siz işden geç geldiğinizde ama bilinki sizin kadar olmasada(ahhh keşke olsa:)) o evin sorumluluğunu alsın.ne bu canım adamı kaçırmıycaz iyi ev kadını olduğumuzu ispatlayacağız die ek iş olarak otel işletmeciliğine mi soyunucazzz..Temiz çarşafları tek gecede hatta 10 dakikada kirletmeyi biliyor paşam ama!!!!Bir zahmet onların durduğu çekmeceyide öğreniversin..

En yakın kız arkadaşımın kocası hakkında konuşmayayım..
-tamam boşanma sebebi ol demiyoruz.ama mutlaka arkadaşının çıkarına göre eleştirilerde bulun.Normalde en yakın arkadaşlarımızı sevgili halinde koruyacağızda die canımız çıkar.Es kaza evlendi hooop eleştiriler kesilir.Ama öle değil işte söyle sende kurtul oda kocasını bilsin objektif değerlendirsin.belki işe yarayacak daha iyi olacak herşey.ama bu konuda dengeyi iyi tutturmak lazım.aman boşanma sebebi olmayın ,gereksiz kışkırtmayın haddinizi bilin :)

aslında birkaç parça daha var ama onlarıda sonra artıkk..

sevgiler

cambaz