Pazar, Ağustos 24

sıfırdan başlayan hayatlar


blogumu tamamen değiştirdim.........ama adını değiştirmeyi bilmiyorum.birinin yardımına ihtiyacım var.bu hali ile çok sevdim kendilerini..hayatımı sıfırlamay az önce başladım..ve hayatımın tüm akışını yazdığım tekrar yaşadığım burdan başladım..güzel olmuş ama dimi..? sıfırlanmaya 4 ay öncesinden başlamalıydı aslında ama her şerde vardır bir hayır derler..bugün yaşadığım o lanet ,iğrenç ve koca bir pes dedirten olaydan sonra geç bile kaldığımı anladım..ve sıfır olan hayatım bir anda +1 haline dönüştü..yapılabilecek bir şey bırakmayan iğrençlikler zinciri bana +1 kazandırdı aslında..

hastalığımı oturup düşünmem gerekırken ben nelere kafa yordum nelere ağladım nelere yandım..şimdi çok çok pişmanım..ve beni gerçekten düşünen seven herkesten özürdiliyorum şimdi..gerçek cambaz (yıllardır herkesin bildiği lakabım aslında ) dönüş yaptı..hoşgeldin yeni hayat..hoşgeldin +1..


size tavsiyelerde bulunmak istiyorum biraz affınıza sığınarak ;


*etrafınızdakı insanları dinleyin mutlaka en havada olduğunuz en uçuyor hissettiğiniz anlarda bile


*kimseye hayatınızın orta noktası gibi davranmayın,bir gün geliyor en basit insan haline gelıveriyor


*hiç bir zaman bir şans daha vermeyin ;ASLA..herkesin sadece tek şansı vardır çünkü..


*sen sadece sen önemlisin..


*kimseye hayatınızın en güzel dakikalarını yaşatmaya çalışıp onu mutlu etmek için uğraşmayın,mutluluk zaten sizsiniz.bırakın sadece sizinle yetinsin..


*büyük konuşun aynı şuan benim yaptığım gibi,asla asla ve artık asla diyin..


*derin bir nefes alın ve hayatınıza (onunla geçirdiğiniz 3 -4-5 yıl artık herneyse) hiç yaşanmamış gibi en güzel yerınden devam edin..


*birde ikiyüzlü birini görürseniz bu aralar(görmemeniz imkansız çünkü kocaman iki yüzü olan biri dolaşıyor ortalarda) hemen çevirin kafanızı çünkü sizide kimsenin sizi sevemeyeceği kadar iğrençce sevebilir..


bu son yazıydı 3 yıl 4 aya ait olan..bu blogun açılma sebebini de unuttuk artık..en inanılmazını gülüşlerin en inanılmazını mutlukların ve en vazgeçilmezini sevgilerin bitirdiğin için ne desem az yada ne desem fazla aslında sana..


beni bu konuda son kez dinlediğiniz için teşekkürler..Cambaz fena akıllandı artık..cidden yemezler..


sevgiler


imza:CAMBAZ