Salı, Eylül 29

kısa ve öz öz öz en öz

pazar gününü uçurtma bayramı ilan ettim caddebostanda oliciimmm ,isteyenler parmak kaldırsın bakiimmm ,valla yaa ciddiyim..

pazar sabahıda caddebostanda kahvaltı edeceğiz kim mi? bilmem :)

cumartesine asmalıda içerek girmek istiyorum sanırım..sanırım fazla oldu öyle olacak..

yarın sabah 6 da kalkıp koşmaya gidicem..hayır hayır kilo için değil..umrumda değil kilooo.fark ettimki selülitlerim korku salmaya başlamak üzere...en çok korktuğum şeydir len benim selülitttt

bugün acayip sağlıklı beslendim..kendime inanmadım hayran kaldım:) öğlen salata.akşamda haşlanmış havuç ve brokoli yanında da ayran.sabah zaten kepekli minik bir tost yedim..ayy harikayım bööööleee devam edeyim ben en iyisi..

alışveriş yapmam lazım..en acilinden cidden.cumartesi tüm gün alışverişmiş falan diğer kadınlara benzeyeceğim..(kızlara mı demeliydim yaa kadın kaba mı oldu)

bu haftasonunu heyecanla bekliyorum..çok heyecanla bissürü plan yaptım len blog:)

sevgilim yok yine yok...yine bana hüsran yine bana hasret var anlıycaannn.bu defa nereye gittiğini bilmiyorum demeyeceğim ama bi kaç yere gideceği kesin.11 ekimde dönecek.

kendimle ilgili bugün tam bugün bi karar aldım..sorunlarım benim dışında kimseyi ilgilendirmesin istiyorum..kimseyi üzmesin...bölee.

daha çok gülmek istiyorum artık..daha çok şımarmak...daha çok zıpırmak..

ve sevgilimle daha az uğraşmak..:)

sevgilllleeeerrrr

cambaz...

?

asla vazgeçmeyeceksin değil mi? ama birimizin vazgeçmesi gerekmiyormu ?