Perşembe, Haziran 28

kadın kadın ..

Dün yazının devamını yazamadım çok çok özürdilerim..

Ama dün başıma gelenler şimdiye kadar yaşadıklarımın hepsini tokatlar hatta kim vurduya bile tekabül ettirebilirdi.O konudan bahsetmeyeceğim daha doğrusu bahsedemeyeceğim hem yasal hem beni ağlatmaya başladığı gerçeğini göz ardı edemiyorum şuan.

Dün ilacı içtim.Hakan tabii doktor edasıyla geldi yanıma neyin var dedi panikle.Bir adım geri çekildim.Panik yok dedim ölmüyorum.Kadınsal ağrılar.Hadi dedim oturalım biraz.

İrem iki sade sakızlı türk kahvesi diye seslendim sevgili minik sekreterimize.Unutmamışsın dedi.Dedim hatırlanacak birşey değil seninle en sevdiğim şey türk kahvesi içmek..

Hayır Hakan dedim.Ki evet diyecektim sana.Çünkü haklısın beni sevmeyen biri için hayat bekletilmeye değmez.Bunu çok önce anlamıştım zaten senden çok önce..
Ama geçtiğimiz hafta bana vakıfın itirazına başvurma dediğin anda başımdan kaynar sular döküldü..Sana aşık değilim sevmiyorum ama istersem yapabileceğimi biliyordum.Çünkü ben kurbaga aşık olarak başlamadım hatta ilk 1 yıl umrumda değildi.6 aydır çıkıyorduk 3 gün konuşmadık diye kapıma gelmişti beni terk ettin sandım diye.Ama o bir yıl onun tutkularını bağlılıklarını gördüm ve aşık oldum..Sen benim tutkularımı anlamadın.Ve ben anladım ki senin hayatında tutkulara-bağlılıklara-inançalara ve bunlar için kendi hayatından vazgemelere yer yok.Hadi senin hayatında yok ok ama sen benimkilerede önem vermiyorsun vermeyeceksinde dedim.
Sen bu vakıf için hayatından vazgeçebilirsin yani dedi.Vakıf için değil ordaki çocuklar için dedim.Yüzüme öyle anlamayan bir ifadeyle baktı ki içim dondu.Elimi tuttu ve ben sana bu kadar deli olduğun için aşık oldum ama dedi..Ki ben o ara elimi elli kere geri çekip hala kulagımda olan kulaklıkları cıkarmıstım bile.
İçim ürperdi.Aylardır yıllardır elimi ilk defa bi yabancı tutuyordu.Sanki kızgın bir demiri ellemişim yada bir buz parçasını elime bırakıvermişler gibiydi.Heyecan değildi canım yanmıştı hemde 6 yaşındayken sahilde yanlışlıkla üzerine bastığım ateş gibi yalmıştı canımı hissettmiştim fiziksel olarak..

Onunlaydın haftasonu ve etkilendin dedi.( bu cümleden sonra neden hala sakindim bilmiyorum) .Dedim ki senide istemiyorum..Onuda istemiyorum..Seni istemiyorum çünkü sende bir gün aşık olacağım bi ışık bulamıyorum.Onu istemiyorum çünkü beni sevmeyen birinin hiç bir şey hak etmediğini biliyorum.Yani anlayacağın eski halimize geri dönelim Hakan bunun için hiç bir engel yok öpüşmedik sevişmedik dedim..Benim böyle acık sözlü olmalarıma alışkın olduğu için gülmeye başladı.Hadi dedim işim gücüm var git artık:)Yarın sabah kahvaltı? dedi. YEap diye zıpladım bana bunlarla gel..

Sabah hisarda buluştuk.Dün gece öyle içmiştim ki tek başıma, sabah kalktığımda hala kafam iyiydi.Aramasa unutabilirdim bile söz verdiğimi.Vakıf toplantısı sonrası olanları ona anlatmadım nedense.Çünkü anlamayacağını düşündüm gerek yoktu.
Anladığını düşündüğüm bir kişi var ama artık onada anlatamam..

Ajansa bıraktı beni pazartesi dönüyorum ama ağustosda burdayım bi bozcaada yapalım kite yaparız ne dersin dedi.CA da gelirse olur dedim.O da CA benimle tuvalete gelmez biliyorsun çok kibar red ettin beni dedi..

Gulumsedim indim.Arkama bakmadım ama onun baktığını biliyordum.

Keşke sizi çok sevene hemen aşık olabilme butonu olsa hayatta.Ya da ben daha kadın kadın olabilseydim..

cambaz