Çarşamba, Ekim 29

okumayın yaa çok sıkıcı

bu post çok düz... yazmış olmak için yazıyorum itiraf ediyorummm...
hafta içi tatiliydi..
dinlenecektim çünkü tahlillerimde olağan olabilecek ama benim canımı sıkan olmaması gereken o yüksek sonuç sinirlerimi bozmuştu..dikkat etmeliydim...ama çok keyifliydi..cidden eğlendim yaa..
salı günü erken çıktım piştim gelmişti onu görmeliydim..beşiktaşta buluştuk melisle geldiler..hemen 1 saat ayak üstü sıktırdım yanaklarını çünkü hem onalrın hem benim planlarımız vardı..bu sabah için kahvaltı planı yapıp ayrıldık.. o akşam taksim yan gastro -meyra ve son olarak taksim kiçinette karar kıldık bizim yavşi ile..yavşi kim mi benim eski big boss.ama kardeşim olsa bu kadar sevemezdim sanırım..janım yaaa...
4 saat yemek yiyip yavşinin tesadüfi seçtiği şarabı içtik..aynı saatlerde boğazın diğer yakasında en sevdiğim mekanda en sevdiğim yemekler yeniliyordu... ve benim aklım arada kayıyordu ..taakii şarap etkisini gösterene kadar..çünkü yoğun şarapla dahada içim ezildi..neyse boşver blogcummm...beni yargılamadan dinleyen , gerektiğinde beni susturan akıl veren yavşicimin çenesi pek bi düşüktü..güzin abla olan bendim dün akşam..ama gecenin sonuna doğru geldik benim hayat çizgime..aldı sazı eline..adam tutturmuş ; aynı sedefle cenk gibi prenses yaa..sadece sedef yada sadece cenk değil söylenirken anlasna yaaa diyip duruyooo..allam nie hep bana hep bana...gece saat 1 den sonra ben ikinci planıma geçtim..kıramayacağım ikinci kişi ie de şarap ve muhabbet eşliğinde sabah 5 i gördükk..
9 da kalktım koşa koşa hisara...çok özlemişim hisarda kahvaltıyı..anadolu yakasından sıkılmışım..pişticim...meliscimmm...eskisi gibi öküz gibi yedik yaaaa..ben kendımı durduramıyorum ulan blogg..pişticimle kapıştııkk anasını satayım yeme konusunda...çok özlemişim yine yaaa..sonrasında kendimi alışverişe verdimm veee sonunda rugan çizmelerimiii aldımmmm....soluğu ortaköyde aldım birde kendimi tutamayıp..canım ceyceyimle ve ikizi ile buluştuk...hala karnım acıyooo gülmekten...
eve yenı geldım..uykusuzluktan ve yorgunluktan cidden ölicimmm..ama burayada karalıyım istedim..uff yazma şevkim nerelere kaçtı acep..ne çok saçmaladım ben yaaa..