Cuma, Ekim 3

üzgünüm..

hiç tanımıyorum aslında..sabah melis den aldığım mesajla resmen uyandığım uykuya tekrar dönmek için ve bunun bir rüya olduğunu görmek için neler vermezdim.hiç tanımıyorum aslında..19 unda daha sadece 19 yaşında..20 li yaşlardan nasibini almamış bile.izmirin biz izmirlilerin tabiriyle yeni yetmelerinden... henüz yaşamadığı bilmediği ne çok şey vardı oysa..yaşamak istediği sevmek istediği..sabahlara kadar sarhoş olacağı,topuk tıkırtıları duyacağı,izmirin rüzgarında efkarlanacağı daha ne çok günü vardı..hiç tanımıyorum aslında..bu sabaha kadar sadece varlığını bildiğim ama hiç görmediğim bize göre minik Sezinin bize göre minik sevgilisi ; MURAT ..
Bayramın 1. günü sahil yolunda kontrolünü kaybedip otobandan çıkan (şuan arkasından gönderdiğim belalar bile insanın içini zerre rahatlatmıyor) bir kabus otoparkta duran MURATI İzmirin o ılık güneşinden dün akşam üzeri kopardı..
Sezinimizin içinin acısını ne desek ne yapsak durduramayacağımız gün gibi ortada..Lanet olsun ki bu sabah itibari ile tatilin geri kalanını İstanbul da geçirmek üzere döndüm..Oysa Sezinimizin yanında bir beş dakika olsun kalmak isterdim..
ne desek boş şimdi biliyorum..Murat 'ın hayalleri,kavgaları,okulu,aşkı herşeyi tamamlanmamak üzere yarım kaldı..Sezin belki hiç unutamayacağı aşkıyla yalnız kaldı..
daha fazla yazamayacağım..oysa size 5-6 günlük tatilden-sakız adasından -davetsiz misafirlerimden bahsedecektim başka zamana artık..

ne kısa hayat-tamamlanamayan ne çok şey kalıyor...bu yüzden boş üzüntülere hurafelere boş insanlara 2.3. şahıslarla ilgilenmeye hiiç gerek yok kendi 2 aylık serüvenımden sonra bir kez daha MURAT ile anladım..sizde öyle yapın hayatınıza sahip çıkın.Allahın belası kendini bilmez bir insan dışı varlığın bir gün gelip hayallerinizi aşkınızı rüzgarınızı almayacağını malesef garanti edemiyorsunuz..

Bu arada geçti ama iyi bayramlar hepinize,
Bu defa üzgün bir ;
CAMBAZ