Salı, Aralık 2

yeter...

Kaan cım istersen özel konuları artık burdan konuşmayalım..yeter.........Konu kapanmıştır..
Ve evet tahmininden de deliyim...ve bu halimide çok çok seviyorum...

02 Aralık-Yakarış...

Roma...
Aşk şehri burası..
Kokusunu her duyduğumdan aynı şeyleri hissediyorum..
Ve ben sanırım verdiğim sözü tutamayacağım cambaz..
Senin gibi bir kez daha aşık olmayı bekleyeceğim..
Yada senin gibi aşkımı bekleyeceğim..Seni..
Senden senin blogunda herşeyi yazarak uzaklaşıyorum biliyorum.Bu yazımı da sileceksin..Bunu da yok sayacaksın..Kimse görmesin belkide en çok o görmesin isteyeceksin..Üzgünüm..
Ben tekrar aşık olmayı bekleyeceğim sanırım ama korkum senin gibi tekrar aşık olmayı beklerken aynı kişiye aşık olmak.Natali ile konuştum herşeyi sabahın köründe..Uçaktan iner inmez arabada daha merhaba bile dememişken..Olmaz dedim yapamıyorum..Saplantı diyeceksin belki saplantı..Aşk dersen onada kabul ama her baktığım yerde iki kahve derini gözleri görürken senin maviliğinde kaybolmayı bekleyemem dedim..diyiverdim hızlıca..sustu ..biliyorum sus dedi..
Burda çok az motorsiklet kullanan var biliyormusun cambaz?Senin vespan yakışabilirdi bu şehre..Yeşil kurbağa renkli vespan..sen bu şehire çok yakışırdın eminim.
24 ARalıkta geldiğinde görmeyeceksin belki hiçbirşeyi..nasıl yoğun olacaksın.Lösev bağlantı toplantıların..Kendi kontrollerin..Ve elinden düşmeyen telefonun..
Nasıl hayranlıksın bir bilsen karşıdan..her kahkahan her ağlayışın her sinirin her bağırışın nasıl içtensin..
Ve sen nasıl hayransın kurbağana..Aranızdaki çekim nedir ?
Kopup kopup mıknatıs gibi herşeyi herkesi silip tekrar hiçbirşey yokmuş gibi nasıl yapıyorsunuz bunu?
Saygı duymamak bu aşkın önünde eğilmemek mümkün değil..Sesinden anlıyorum ben senin herşeyi..Sabah sesindeki o belirsizlik ama o muhteşem tını..Kıskanmamak elde değil..
Nasıl resetleyebiliyorsun herşeyi yahu..
Herşeye sıfırdan başlamak daha kolay değil mi?Hiç bir şey söylemiyorsun anlatmıyorsun ben bunların hepsini biliyorum ama..
Çok konuştum burası resmen ağlama duvarı oldu artık.Kesin ''ver artık çocuğumu bana'' diye söylenip blogunu geri alacaksın.Okurlardan çok özürdilerim cidden burayı kendi amaç ve duygularım için kullandım..Ama Cambaza bunları söylemenin başka bir yolu yoktu inanın bana..

sevgiler

Doktor K.