Pazartesi, Kasım 22

olmak yada olmamak...

Nerelerdeyim diye kendime sorasım sonrada bağırarak kaçasım var aslına bakarsan.
Nerde değilimki ..İşin yoğunluğunu anlatmaya vaktim yok özel hayatımı anlatmaya isteğim. ..
Kendimle ilgili bir tespitim vardı oda yalan oldu SAYEMDE.Canım sıkkınsa yazıyorum diyordum ya yok yavrum öyle değilmiş.Ben bu 3 ayda popomu kaldırıp kendime ilgili tek güzel özel birşey yapmadım.Spora başlayamadım..Yogaya başlayamadım ama parasını ödedim.Aklımdaki yazıları yazamadım.Anneme çektiğim rest totoma geri yapıştı.Hatta o çok sevdiğim ayakkabıları bile alamadımm..Böylede hayati sorunlarımı bir anda ayakkabıya çevirebiliyorum yeteneğimi harcama tek kalemde sayın okuyucuu.

Şimdi dünden beri kafamı yiyen son sorunsalımıza dönelim..Erkek arkadaşın son derece iyiyken hoşken bir anda ee hayatım bende kendime ilşki ile ilgili güvenemiyorum işte o yüzden şöylede böylede derse ne yapmanız nasıl tepki vermeniz gerekıyor.Bu sevgiliki ki sizi daha önce terk etmiş ise..Bu sevgili ki sizi 7 senedir tanıyıp 5,5 senedir sevgiliniz ise nasıl bir cevapla onu sineğe dönüştürmeliydiniz? Hala kafamı toparlayıp hey hey du bi saniye diyemedim. Üzerinden tam 29 saat geçti ben hala içi dolu turşucuk modelinde kendi kendime deliriyorum..İnsan demez mi adam sen kendine güvenmıyorsan ben sana nasıl güveneyim..İnsan demez mi adam geldik 28 yaşımıza hala neyine güvemıyorsun ve benımde canım yok mu..Bende insan değilmiyim diye hesap sormaz mı? Madem güvenmıyorsun git güvenen yerlerini 28000 Bakımına soktur denmez mi bu adama...?? Sorarım size o bunu dedikten sonra ben neden 29 saattir bu kadar sakinimmm..yok yanlış oldu neden bukadar saattir sakin kılığında dolaşıyorum..Nedir bu durgunluk..Pardon pardonnn birde bir yıldır aynı evi paylaşıyor olmamızıda yazmadan edemeyeceğim..
Bak bunları sıralayınca dahada delirdim..Ulen lise bilgi yarışmasındamısın .Ya da nesin everest e mı tırmanacaksın..kendine güvenmiyomuşşş bak seeeen..Sonrada neden benim facebook arkadaşlarıma takılıyooossuunnn cambazzzz.Cambaaaz sende amma uzattın konuyuu.

Tabii bu sadece aldatmak aldatılmak değil..Bende artık cidden güvenebileceğim birini istiyorum bende arkamda ohh be diyebileceğim bi arkadaş bı sevgili istiyorum ki ben öyle olduğuma şu koca göbeğimi basabilirim:( şimde gelde güven bu adama..Nasıl olacak nasıl çözücem bu işi bilmiyorum.Şimdi eve gitmek için koltuğumu terk ediyorum bakalım cesaretimi toplayabilirsem sorucamm( allam bende ne ödleğim yaaa okyonusdan cacık olur ama benden adam olmazzz) adam adam diyeceğim neyine güvenmiyosun anlat bakiimmmm..Güvenmek yada güvenmemek işte bütün mesele bu..

severim öperim hepiniziii..

sorunlu cambaz..