Pazartesi, Ocak 2

I believe ..

‎''I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles."

Audrey Hepburn

..

Dün gece yine saat 3 de girebildim eve.
Ee o saatten sonra uyumaya çalışırken saat oldu 4..:/

Sabahda cin gibi dikildim 7 de.ve artık tabiiki yorgunluktan sürünüyorum.Şuan görüyorumda giydiklerimi epey üniversite tipliyim sabah kör gözlerimle saçmalamışım:)Ama spor çantamı unutmamışım.Ağır spor yapmam yasak ama yarım saat yürüme.Pilates yada yoga dersleri serbest Allahtan.
Ama ben ne yaptım söylesem eminim kıçınızı bile bırakırsınız gülerken,runantalya ya kayıt oldummmm:D
Evet 4 martta runantalya da koşacağım:D Nedense çok heyecanlıyım sanki olimpiyatlara gidiyorum Allahım yaa.
Dün gece doktorum çıkarken antremanlara başlıyorum runantalya için dedi ve bende ışık yandı geçen yıldan beri zaten istiyordum ama bu dönemdeki karışıklık malum unutmuşum ..
Zar zor izin verdi.Zaten anlarım kendini nasıl yorduğunu bu bir ay iyi bakacaksın kendine dedi bıdı bıdı..Off sıkılıyorum bu konuşmalardan.
Sıkıldım yoruldum bunaldım tedavıden de.Ameliyatlardan da..her bir halttan sıkıldım.

Dün tek cümle söyledi doktor; eğer sevseydi birlikte olup olmamanız birşey ifade etmezdi ve gelirdi şuan bu gece yarısı kan almaya yalnız gelmezdin dedi.Acımasızım cambaz ama adam seni cidden sevmiyor dedi.Öylece baktım önce.Canım acımadı nedense.
Sadece doğru diyebildim.Elimdeki dondurma kasesine gömülmeye devam ettim usulca.
Ama o susmadı.Bu kapının ardında durmak isteyenleri çıkarma hayatından.Sana evet de demiyorum kimseye.Şimdi zaten kimsenin sana böyle birşey diretmeye hakkı yok.Ama kimbilir 3 ay sonra inşallah herşey bittiğinde hayır dediğine pişman olursun dedi.
Ben verdiğim kararlardan hiç pişman olmadım dedim ozaman.Ama haksız sayılmazdı.Konuyu kapatıp hayatımda olmalarına engel olmamalıydım.
Konuyu kapatım yanımda olmalarına izin vermeliydim.Hayır diyerek zaten olayı sonlandırmıştım ama hayatımdan çıkarmaya gerek yoktu sanırım.
Kapının öününde bekleyip yanımda olmak istiyorsa ,dondurmam bittiğinde yenisini almak ona yük gelmiyorsa, gece kan revan içinde uyandığımda çalan telefonu açıryorsa yanımda olmalıydı.Çünkü ihtiyacım vardı..Yanımda olmak için kendilerine buldukları bahane ne olursa olsun benim onlara ihtiyacım vardı.İlgilenmem gereken tek şey bu olmalıydı.
Aksine benimle olmayı tercih etmeyenlerin ne kadar seversem seveyim vazgeçilmezlik nişanelerini almalıydım.
Arkun haklıydı..sevmiyordu..