Cuma, Ocak 30

açıklama

ne çok yanlış anlaşıldım.ben blogda hiç içimden geldiği gibi yazamayacakmıyım yaaa.iyiyim..mutluyum da..hatta o kadar mutluyum ki söylemeye korkuyorum bi çok şeyi..sadece herkes gibi içimi döktüm..sakin..relax...bırakın aklımda ne varsa yazayım..çok karamsar yorumlar geldi affınıza sığınıp yazmıyorum..ben burda çok karamsar yazılar görmek istemıyorum en azından bir süre..

kısa kısa

nie bu aralar kimliğimi açıklamak istiyorum bu blogda ..neden acaba?.....

kurbinizin sizin blogunuzu okuyor olması bazen komık oluyor..Siz peki kelimesini sevmiyorum diyorsunuz ,o size ilk fırsatta peki diyip sırıtıyor sonra birlikte salak salak gülüyorsunuz:D

bugün bana sorulan sevgilin var mı? sorusuna niye bir an durup cevap vermedim acaba:/

uyumak niye onunla daha hızlı ve çabuk oluyor?seratonin uyku getirici birşey mi? ozaman çeçe sinekleri seratonin deposumu?

bir arkadaşını çok özlemek hatta onu aramak ama buz gibi bir sesle karşılaşmak ..sonra onu görme şefkinin kırılması ve bugün kendini alakasız birine ondan bahsederken bulmak...niye?oysa böceğin babası beni görmek istememekte:/

aslında geleceğe dair hayal kurmayı çok sevmek ama onunla geleceğe ait nevarsa konuşmaktan korkmak,belkide ürkmek.. niye?

yemek yemeyide -pişirmeyide çok sevmek ama yemeğin arkada bıraktığı bulaşıklardan nefret etmek...niye?

başka birini sevdiğini bildikleri hatta onunla upuzun olan hikayeni dinledikleri halde,'' senin için savaşmam gereken kaç kişi varsa hazırım mesajı atmak ''..niye lan niyeeeeeeeeeee dangalakkkk!!!!!



cambaz.....niyee?