Salı, Ağustos 19

19 Ağustos

dün hayatımın en güzel kültür şoklarından birini yaşadım..Tarkan Konserindeydik,canımcımla birlikte..ama o ne kültür şoku yaa..yok biletleri satmamışlar dağıtmışlar..önümüzde böyle yüksek sosyete..ama hemen arkamız ve tam önümüz cidden görülmeye değerdi..arkamızda bir grup kendini tarkan zanneden iğrenç bir gençlik vardı..hatta bir ara biri kustuuu,öğhhhh...ayy çok iğrençti yaa..bende bölee salmışım saçlarımı rapun zeliha gibi ..ayy canımcım söylemese gidecek güzeliiim saçlar..neyse hade arkayı geçtim tepemde de gözüm yok yaa bakmam olur biter dedim..ama bu defa önümüzdeki grup sucuk ekmek ve 2,5 lt. lik coca-cola eşliğinde yemek yemesınlermi..ayy dedim öleceğim sanırım..neyse bu kısımları fasafisoydu..

ben Tarkanla evlenmeye karar verdim..aman yarabbi adam gay falan ama bir karizma bir karizma ...yıkılıyor yahu..o ne sahne performansı öyle 30 şarkı söyledi belki bir kere mi durmaz insan,durmadı...o söyledi ben söyledim..arada canımcıma güldüm..allhım dedik şu şarkılarıda böyleee söyluyoruz yaaa:D ikinci kısım tamamen akustikti..sahne dekoru harikaydı..bir kış güneşi söyledi ben gittiiimm taa nerelere..bir unutmamalı söyledi ben dedimm unuttum geç kaldın..asla vazgeçememi başladı söylemeye ben dedim vazgeçmemek Kaana mahsus:) neyse güzeldi vesselam..Harbiyede konsere gitmeyeli uzun zaman olmuştuu..

ardından Baltalimanındaki düldüle gittik..ama bizim düldül taşınmış:D git git git.orman yolları senin köprü tepesi bizim ulaştık düldüle..aramışlar taramışlar müşterilerine layık manzarayı orda bulmuşlar...cidden çok güzel manzarası ama antrikotu daha da güzeldi..:) gecenin o saatinde 2 tane,soğanlı kaşarlı antrikotu hoooppp yedim..ayy cidden yakında 36 dan 42 bedene direk geçiş yapıcam..zaten 38 i zorluyorumm:)

ve ben cuma günü nereye gidiyorum S. A. yaa..ayy çok heyecanlıyım..onu dinlemeye hiç fırsatım olmamıştı.Umarım İkiliği deliliği söylemez.ben tek deli kaldığım için sevmıyorum o şarkıyı...öyle işte şekerler..isimsiz 1 ses ver nerdesin yahuuu;?