Pazartesi, Eylül 1

01 eylül

ve sonbahar geldi..nasıl geçirdim bu yazı nasıl bir çırpıda bitti bilmiyorum.çok güldüm çok ağladım çok yemek yedim çok gezdim..kışa dinlenmiş olarak gireceğime son derece yorgun giriyorum.son iki aydır bir haftasonu bile istanbulda kalamadım..sabah kahvaltılarım -yürüyüşlerim böcekle motor sefalarım hepsi yarıda kaldı.kışa bıraktık bir kısmını..tabii bu kış güzel istanbul ile ben ne kadar aynı paralelde oluruz onuda bilmiyorum..aşağıdaki yazıyı uçakta yazdım yaptığım bir telefon görüşmesinin üzerine..ben ilk defa uçaktan çok korktum nedenini niyesini bilmiyorum ama o uçak izmire inene kadar yapmadığım şey kalmadı,yanımda oturan çocukla muhabbet ettim zorla.bıraz daha uzun bır yolculuk olsaydı kesın evlılık aşamasına gelmiştik o kadar diyim ben size:)
haftasonum çok ciciydi.Çeşme sıcağı shayna kalabalığı derken bitirdik bir aktivasyon projemizi daha..Ama ben yine pes dedim..Shayna nın sahibi ile konuşuyoruz muhabbet koyulaştı falan derken ana adam pat diye eskiden s... t.... oynuyordum demesın mı...yuh dedim yaaa yuhhh..ulan paraylamısınız sırayla mı..nedir bu böyle..hayırdır cambaz bembeyaz oldun dedi..yok dedim yok birşey hadi size iyi günlerrrrr:D sağ olsun projemın eksıksız geçmesi için elinden geleni yaptı.
cumartesi akşam iş bitikten sonra pişticimle buluştuk..alaçatıya gittik ..izmirimin o meşhur kumrusunu yedik ardından inanılmaz bir yer bulup oturduk hemen; shot shop ..ben alkol olayını geçen hafta abarttığım için sakızlı vodka shotları devirmekten alamadım kendimi..alaçatıyı sokaklarını gezdik..aman allahım ne güzel ne masum ne içten yaşamları anlatıyor o evler..
sonrasında Babylon a gittik 80's party vardı..çok eğlendikkk..uzun zamandır dinlemediğimiz şarkılar klipleri ile birlikte süperdiii..ertesi gün sahilde inanılmaz bir kahvaltı yaptım kendi ekibimle.sonrasında İzmire geçtik.Pişticim evini boşaltıyor eşyalarını koliledik,laklak yaptık ve benım gitme vaktım geldiğinde eğer orda yaşasaydım akşamına ne yapardık onu konuştuk..içimin yağını eritti eşşek...
geç saatteki uçağımda ben çok korktuumm:( okuduğum kanlı canlı gerilimli kitap bile beni korkmaktan geri alamadı.bu defa yanımda bir yakışıklı da yoktu:)

buarada okuduğum kitap '44.çocuk ' dehşet.çok çok sevdim.stalin rusyasındaki çocuk cinayetlerini anlatıyor.çok genç bir yazar ,dili biraz karışık ama bu çeviriden kaynaklanıyor sanırım.aynı çevirmenin daha önceki çevriside hoş değildi.fakat kitabın konu -tarih gidiş gelişleri-arada yoğun bilgilendirmesi çok güzel.

evim çok güzel oldu..bir arada ikea yaparsam süper olacak..artık berjerlerime oturup kahvemi alıp kışın yağan karı seyredebilirim:)ev değiştirene kadar bu değişiklikle idare edebilirim sanırım..

Kaan özledim seni yaaa-çabuk dön..Natali ile uğraşamıyorum valla bu kız yedi bitirdi beni...

PS: asıl bombaaa..alaçatıda pişticimle oturuyoruz..hooop iki çift yaklaştı yanımıza..pişticimin eski kaptanı kardeşi ve eşleri ile hemen arkamızdalar..Zaten karısını hiç sevmem.bize sanki basılmışız gibi bakıyorlar tuhaf tuhaf..dedim ne oluyoruz yaaa..neyse..pişticimle epey güldük dedikodularını yaptık ama kabul etmem gerekır haksızda sayılmazlar fitne fücur düşüncelere kapılmakta..istanbulda değil izmirde değil alaçatıda ben ve pişti ne alaka:Dbeklemıyorum tabiki insanların kardeşim olsa bu kadar seveceğim bir adam olduğunu anlamalarını..kim ne kadar kızarsa kızsın onunla görüştüğüme kim ne derse desin umrumda bile değil..

yorum?

Şiiremiyoruz. Faturalarını mı ödemedik, kesildi ilham.. Taştan insankızları, insanoğulları olduk. SEVİşiyoruz, öpüşüyoruz. Öpüşürken gözlerimizi kapatıyoruz ama tutkudan değil. Utandığımızdan hiç değil. Kaybedişlerimizi ve öptüğümüz bilmem kaçıncı dudağı inkar etmekten.. Hal-i ahvalimizi inkar etmekten.Heyecan istiyoruz, etimiz kadar sıcak. Yine, yeniden. GÜVENimiz piç olmuş çünkü. SAMİMİYETimizse orospu. Sevmek de değil artık ağrısını çektiğimiz, acılarımız bile taşlaştı. Acımıyoruz. Kanamıyoruz, damlamıyoruz. Kuruduk. İçimizden sıcak bi şeyler akardı eskiden. Yüzümüzü ateş de basardı. Ellerimiz bile titrerdi.İçten kahkahalarımız, fotokopi gülüşlere bıraktı yerini. Herkese birer nüsha. Fotojenik durabilmek kafi.Taştan, demirden bir zırh ördük kendimize; hainlerimizin, riyakarlarımızın ve şeytanımızın da katkılarıyla.. Soğuğumuzdan üşüyoruz şimdi. Bir sıcak el gelse, dokunsa..