Cuma, Eylül 25

saçma sapan ..

vee evet yine bir kısa kısa cambaz turumuza başlıyoruz yada ne biliyim belki upuzun olur.
çok ihmal ettim seni yine geyiklerine başlamayacağım.vaktim yok çünkü..olan vaktimi de kendime arkadaşlarıma ayırıyorum bu aralar.yazmak pek hoşuma gıtmıyor çunku neden mii...sadece ve sadece özgür yazılar yazamıyorum çünkü....neyse uff agresifim bu aralar blogada bi güzel sıvadım..
bayramda son anda bulduğum bilet ile eve gidebildim yani baba ocağına..arefe günü babamı ziyaret falan derken geçti zaten..bayram namazından sonra yine babamla bayramlaştım ilk olarak.babamı kaybettiğimden beri ilk olarak hep babamla bayramlaştım bir ritüel halinde..
bayramın ilk günüde öyle böyle geçerken dayımla bir anda mangal olayına giriştik..süperdi cidden..ben ilaçlarım yüzünden alkol alamasamda uzun zamandır aile muhabbetinden mahrum kalmamın acısını çıkarttım.
arefe günü sevgilim sabah gazetesindeydi:) son gurur kaynağımız avrupa şampiyonluğu sebebi ile röp leri vardı:) bütün aile gazeteler ellerinde sevgilim ile ilgili yorumlar yaptılar.annem dışında hepsi bayıldı.amanda aman ne kadar başarılı kurbanda getirsene sen bunu bize falan filan..ama annem ahh o annem bu defa patlattı bombayı:( üzüldümm..çük üzüldüm...ama üzgünüm ben ilşkime annemde olsa şu saatten sonra laf ettirmem hıh..

diyeceksiiz ettirmiyorsunda sevgilin seni hala üzüyor..evet üzüyor ama napalım..bu konuda da son noktadayım..sabrım bitmiş bunu anladım..burdan gerekli mecralara seslenıyorum..tükendim tükendim tükendim artıııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..

çok saçmaladım len yine...

işim iyi gidiyor yoğun falan ama seviyorum ben bu işi yapmayı..

sezaim geldi bayramda..bende birgün erken geldim evden.salı günü sevgilim ben melis sezai çok güzel bir tatil günü geçirdik:)

çok kötü bir haber aldım dün gece..ama yazmaya elim varmıyor.buraya yazdıgım tüm kötü haberler dahada kötüye gitti o yüzden susuyorum.zaten şuan aslında hiç yazma modumda değilmişim.resmen saçmaladığımı hissettim.ben gidiyorum byeee.

sevgiler

cambaz