Pazar, Ekim 5

düzeltme

bugünkü ilk yazımın yanlış hali yayınlanmış yanlışlıkla:D sorry düzelttim efendimmm...olması gereken yazı yayında şimdi..bu arada artık blogu sadece blog yazarları okuyabilecek.yanı ben oyle yapmayı planlıyorum.blogu olmayan okuyamayacak:) bakalım oylayalım okurlarımızdan yogunluğu blog yazarı mı değil mi?hadi yorumlarınızı beklıyorum..kaan çemkirme hemen açtığın sağlık blogunu aktif hale getir bir zahmett..

saçlarımmmmmmm

vee saçlarımdan bahsedebiliriz artık..sevgili kırkmalarım ve ben..tatilde sevgili en eski kuaförümün eseri olarak rengi şekli herşeyi değişti yaa saçlarımın.valla benim çok hoşuma gitti.saçımdaki sarı tonları gitti en azından ığğğğ..nefret edıyorum sarıya ait her tondannnn..ayy çok hoşuma gıtti saçlarımm..yakışıklı erkekler çok fena yakıcam bu kış canınızıı:) hahahahahahaha...
gelen yorumlar aslında karışık ve şöyle;

sexi-
şımarık-
ukala-
küçük kız çocuğu-
ehh fena değil ama sevmedim-
süpper kızzıımmm-

ayyy çok hoşuma gitti yaaa..kocaman güneş gözlüklerimle aldığım iltifatlarla resmen kıçım kalktı yaaaa:)
affedin bu şımarık halimi,bir iki gün bu mutluluğumdan olacak bunlar...ayyy evdeki eskılerden kalan şarap nasıl güzel geldiii ohhh..sizin yerinizede içtik..saçlarımı yazmasaydım çatlardım..
hadi öpütümmm bash bashhhh

cambazz

mucize mucize ve ben..

efendime söyliyim ben acayip mutluyum acayip keyfliyim içimde milyonlarca çocuk var ve hepsi birden yaşasın yaşasın cambaz yırttın diye bağırıyor bana..onların seslerinden inanın duyamıyorum nefes aldığımı bile:) dün akşam üzerinden beri içiyorum içiyorum,migrenim alkol tavanı yapmış olsada mutluyum,mutlusun,mutluyuz....böyle dönme dolapın en yükseğine çıkıp bütün İstanbula haykırmak istiyorum.yüzde doksan dokuz nokta dokuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzz diye.

başardım ve bunu ben yaptım.yendim onu...artık herşey eskisi gibi olacak.hiçbirşeyin bir sonraki adımını düşünmeyeceğim.çünkü ben eski sağlığıma kavuştum artık...önümüzdeki çarşamba belli olacaktı aslında bütün tahlil sonuçlarım ama doktorum bana bir sürpriz yaptı dün aradı ve tek cümle kurdu %99,9...attığım çığlıklara apartmanım başıma toplandı,ee kimseyede açıklayamadım yane:) inanamıyorum..gerçekten inanamıyorum..


evet 4 aylık uğraşlarım,ağlamalarım,krizlerim herşey bitti.inanamıyorum ama bitti.bu sabah daha doğrusu öğlen uyandığımda gözlerimi ilk açtığımda evet dedim rüya değil bitti.öğrenir öğrenmez 4 aydır eziyet üzerine eziyet ettiğim ismi lazım değile mesaj attım.:) zaten uzun bir sürede kimseye haber veremedım.furby mi aradım sonra..:) ayy sanırım mutluluktan deliricem:D son 3 gündür mucizelere inanmaz olmuştum ama dün birkez daha inandım.


beni mutluluktan ağlatan hey sen evet evet sana söylüyorum artık yalnız değilsin:) dün oturup 1 saat ağladım ama yüzümde yüreğimde ışıklar yanarken ağladım..başaramadığım çok az şey var hayatımda onlar da gerçekten istemediğim içindir..ama bunu çok istedim bazen pes ettim bazen kendim de dahil olmak üzere herşeyden herkesten nefret ettim ama sonunda başardım..ukalayım evet bencilim evet çünkü bunu ben yaptım.

bana burdan da okuyarak yazarak yardım etmeye çalışan herkese Aslı'ya ,Selin 'e,Hakan 'a ve adını sayamadığım herkese çok teşekkürler..durumu bilen arkadaşlarım ve arkadaşım olmayan sen!! yanımda olduğunuzu bilmek çok güzeldi..sevginiz ilginiz için minnettarım size.
melisime -piştime -furbyime hep dinlediniz beni her aradığımda koşup geldiniz kaprislerimi kavgalarımı çektiniz iyiki varsınız..
asudeciiimm canımm iyiki tanımışım seni..
ve kaan...kahramanım..bana sürpriz yapıp geldiğiniz için,benimle sabaha kadar içtiğin için ,dün gece taksimde deli deli zıp zıp zıplamalarıma sesini çıkarmadığın için ve hep her zaman koşulsuz acı çeksende her mızmızlandığımda yanımda olduğun için (natali sana ne desem az kaan çok şanslı bir erkek) ve belki beni benden fazla sevip düşündüğün için teşekkürler.iyiki varsınız ikinizde ,herşey sizinle daha kolay oldu daha anlam kazandı..kaan hep yanımda ol ,daha seni nedimem yapacağım..:)

ve bunca şeyi aslında atlatmamın baş kahramanı minik meleğim..burda açık açık yazamasamda erken teşhisimin sebebisin..bu kadar sağlıklı olmamın şimdi herşeyi atlatmamın tek sebebi sensin miniğim..dün ağlarken haberi ilk duyduğumda kocaman bir öpücük gönderdim yukarılara...

umuyorum herşey daha güzel olacak,herşey herkez için daha yeni başlıyor...ben herşeye yeni başlıyorum..
sevgiler
cambaz