Pazar, Ocak 1

Yeni yılın ilk macerası

Güzel bir yeni yıl yemeğiydi oysa..
Yeni olan herşeye başlamam gereken mesajı almıştım yeni yılın ilk bir saatinde..

Eve saat 2 gibi geldim elektrikler kesikti iki saat çakmak aradım o arada geldi elektrikler bi film koydum 1 saat sonra falan uyumuştum sanırım.

Saat 5 gibi sanki bi küvetteyim hissiyatıyla uyandım.Garip bi ıslaklıktı ve kafamı kaldırdıgım anda geri düştüm deli gibi başım dönüyordu.
Yorganı açtığımda bütün yatak kandı.. Nasıl korktuğumu anlatam.. Telefonu bulmaya çalıştım son aranan numaralarda kim varsa arayacaktım telefon elimden düştü. O an ağlamaya başladığımı hatırlıyorum.Ceyda yı aradım.15 dk sonra gelmişti. Hemen kaldırdı beni hastahaneye gittik.

Doktorumu aradım yolda hemen oda geldi. O esnada Ceyda Kenan ı aradı birsey diyemedim oda en az benim kadar korkmustu arayacak kimse yoktu çünkü yeni yıldı. Herkes sevgilisinin yada karısının sıcak koynundaydı..
Doktor gelene kadar tansiyon ölçüldü serum takildi sonrasını hatirlamiyorum bayilmisim.Uyandığımda ceyda kanepede uyuyordu. Kenan elinde kahveyle başucumda bekliyordu. İkinci kan poşeti bitmek uzereydi.

Gecirdiğim operasyon sonrası ilaçlar bırakıldığında görülebiliyormuş bu gibi durumlar çok nadir olsada. Vücut yabancı hücreleri atmak için kanarmış. Vs vs vs...

Yine çok korkmuştum bu defa Ceyda ninda ödü kopmustu sanirim:( Kenan ı güç bela gönderdim azönce ve birşey olursa arayacağıma söz verdim. İyiyim çünkü.Doktorda eve gidebileceğimi söyledi. Ceyda çıkış islemlerini yapıyor şimdi.
Birazdan evimde olacağım. Burası hastalık günlüğü oldu artık..

Cambaz