Salı, Mart 31

kısa kısa bilmem kaç oldu:)

kendimi kaybettim gerçekten essahtan..bulan geri getirsin..şimdi yine kısa kısa yazılarımıza geri dönelim..

çok yoğunum ulennnn..hiç hiçbirşey okuyamıyorum ,hiçbirşey yazamıyorum çünkü işlerden başka hiçbirşey düşünemiyorum:(:( kalan azıcık vakitlerde de zaten ankaraya gitgel ile uğrasşyorum..

ufaklığım ameliyat oldu malum..oraya gidip geldim..aman allahım benim kardeşim canavarmış ve ben bilmiyormuşum:S bu ne naz bu ne tafra bu ne asabiyet bu ne sinir.....imdat diye bağırarak kaçtım hastaneden..ama bu defa annemi fena kızdırdı iyileşir iyileşmez asıl eziyet nedir görecek o :D zavallı kardeşimin kocası ahh ahhh..:) neyse şimdi çok iyi çok şükür ki..

işler işler ayy ölücemmm yaaaa.saçlarımı boyatmam lazım kestirmem lazım..yok bi halt yapamıyorum.Avrupa yakası kahvaltısı yapmak..bu aralar görmediğim biryer görmek istiyorum ama yok.. ya üşeniyorum yada canım istediğinde vaktim olmuyor.

ve tabii sevgilimleyim kalan azıcık zamanlarımda...Ve hatta dün bana risotto yaptı:D nazar değecek diye korkuma anlatamıyorum hiçbirşeyi...bazen bu adamın benı gercekten sevdiğini düşünüyorum:D bol bol dizi seyredip evimizde misafirler ağırlıyoruz,hatta furbyide evlatlık almayı planlıyoruz. :P

affınıza sığınarak bugün saçmaladım ama güzel yazılarla döneceğim en kısa zamanda...ve yorum bırakamasamda hepinizi okumaya çalışıyorum yemek yerken bile..

PS:KAAN ÇATLASANDA PATLASANDA SANA YAZDıRMAYACAĞIM::HAHAHAH

cambaz
sizi seviyorum,en azından birçoğunuzu:)