Salı, Mayıs 10

yok size 10 madde falan:)

Ne çok sevgilisini evlilikten soğutmak ısteyen erkek varmış yaa yuh!!
Almadığım kadar mesaj aldım.kalan şu 10 maddeyide yazsanıza diye.hem hiçbiri sevgilisi gitmesin istiyor ama aynı zamanda evlenmekte istemiyor.
Bu arada siz beni anlamadınız sanırım ben yaa hani istemeyince olur bari ben istemeyeyim modunda değilim.Aksine ben hep bir şeyi çok istersen olura inandım hep olduda.ve istemediğim hiçbirşey olmadı.Benim elektriğim hep doğru akım ilerledi anlayacağınız.
Hani huniyi bir şişenin agzına koyarsanız ve baslarsanız dokmeye akar akar sonra hava almayı bırakırsa akmaz dolar tasar siz o hunıye azıcık hava mesafesi vermez iseniz bittiniz heryer kirlenir!! işte öyle oldu bu konuda.
Neyse yazacağım maddelere gelince aslında her kıza davranmak lazım ama işin özü şu ki herşeyi yalnız yaptırmaya çalışın.Yani benim gibi bir sabır küpü bile bir süre sonra puff diye sönüveriyor söyliyim.

uff kadın dergileri gibi oldum resmen .yazmıycam işte sizin sevgililerin soğumasında ya ayrılmak zorunda kalın yada evlenmek:D:D:D

bu arada şaka falan doğum günüm hızla geliyor.Olimposa doğru gitme planım var hemde epey var..Yani kendime bir doğumgünü hediyesi versem fena mı olur bence süper olur.Birilerine gel dedim ama bakalım ne olacak

Konyadan sevgilier.daha iki gece burdayımmmmm off offf..

hepinizi severim öperimmmmm

cambaz