Pazar, Şubat 1

rüyada rüya yaniiiii

vee sonunda pucca ve teyyare gibi olmadık rüyalar kategorisinde benimde bir rüyam var...hep derdim ki aman allhım bu kızlar böle rüyaları nasıl görüyorlar.çünkü kısa metrajlı komedi filmi oluyor resmenbunların rüyaları ..her defasında gülmekten yarılıyordum ve sonunda gülme komşuna gelir başına olduuuuuu..

allam sabah kalktım..böyle salak moddayım..çünkü karmaşık rüyalarımın farkındayım ama hatırlayamıyorum..bi 10 dk. yatakta düşündüm ve buldummmmm...
o arada içerden inanılmaz krep kokuları gelıyordu..bir gece önce gece yarısı gül beni evden kaçırmak sureti ile şarap partisine götürdü gecenin bir vakti..uyumadan önce son hatırladığım kurbiye mesaj atıyordum sanırım..
neyse sabah yavrucum bana mükemmel bir kahvaltı hazırlamıştı.geriç bana mı o dangalak koca adayı sevgilisine mi bakın o kısmı netleştiremiyorum ben bana olmasını umarak gittim mutfaga..

neyse rüyayı hatırladım aman allahım oda neeeeee..;
şimdi rüyamda jim carrey ile ben bir filmde oynuyorum..ama ben ahu türkpençeyim:D filmde jim çok ünlü bir iş adamı bende onun stajyeriyim..bana finans sektöründeki incelikleri öğretiyormuş..ama böyle takım elbiseler falan durumundayız..ve ne alakaysa bizim işimiz MR.Yes filmi ile ilgiliymiş...ve ben diyorum ki ben filme gittim.ayrıntıları inceledim ve notlar aldım..Jim de bana evet bunlar işini sevdiğinin göstergesi diyor.... bu kadar işte.gerisi yok..

Gül ün ;''prensessss kahvaltı hazır lannnn '' diye çığlığı ile uyandım..böyle işte bende bu gibi rüyalar görmeye başladım ama kısa kaldı..hatırlamaya başladığımda gülmekten cidden öldüm...beni kaldırdığı için güle bile kızamadım...
mutfaga gittim yıkılıyorum gülmekten ,masadakıler benim sabah kalktığımda nemrut suratımı görmeye alışkınlar bu halimi görünce ne oldu diye soru yağmuruna tuttular..ben anlatırken yıkıldım gülmekten..ağzındaki krepleri büskürten başak en son halının üzerinde tepiniyordu gülerken..

off allhım offf ne rüyaydı o yaaa...ben ahu türkpençeymişim yaaa.hahahaha...

bu vesile ile puccamıda teyyaremıde öpüyorum...onlar kadar olmasada normal dışı rüyalardan artıkın benimde var:D:D:D:
PS:her gün biterken ağzımdaki son tat sen ol istiyorum.
seviyorum sizi,en azından birçoğunuzu:)
cambaz