Pazartesi, Ağustos 18

18 Ağustos

tipik bir pazar gecesi idi..yorgun argın eve geldim..artık gülmeye,heyecanlanmaya kafa bozmaya ve konuşmaya cidden halim kalmamıştı..hastalığımı yaşayan kimse bu kadar yemek yiyemezken ben patlarcasına yemek yiyip doymadım tatlı doymadım içki ayy yer açmalıyım soda şeklinde direktifler yağdırırken etrafıma , kusmak üzere yedığımın farkında değildim tabe..

neyse eve geldim bir film açtım 1001. kez..sonra tel çaldı..Kaan..acil dedi konuşmamız gerekıyor çok önemli ama sesi böyle ağlamaklı..eyvah dedim galiba bu defa ölüyorum yedik en güzelinden elmayı artmutu.. tamam dedim hemen konuşalım,yok olmaz ben seni alacağım yüzyüze dedi..ee peki onada pekii galiba 2 aylık ömrüm kaldı dedim kendikendime..

geldi aldı beni gittik caddeye oturduk bıyerde...bu başladı son 5 yılın çetelesini anlatmaya..aha dedim işte ciddi elma armutu yıyorum..ama sadece o ve ben yaşamışız sanki 5 yıldır etrafta kimse yokmuş..onun benım hayatlarım yok..onun sevgilileri benim ölen yeşil kurbaa yok yane..şizofren ayy adam.. anlattıkca ağlamaya başladı..

karşımda ağlayan 3. erkek..biri babamdı ve yanan ayağımdaki derileri çıkarırken doktor benim ağlamama dayanamayıp oda koyvermişti kopçaları..diğeri ismi lazım değil...biri de kaan..ben ağlayan erkeğe dayanamıyorum helede o benim canımdan değerliyse..Kaan canımdan değerli değil tabiki yoksa evet cevabımı güle oynaya verirdim..Ama çok kötü oldum.Son 5 yıldır kimsenin yanımda olmaya cesaret edemeyeceği ve etmediği en kötü anlarımda yanımdaydı ben onu sevememiş olsamda o hep beni sevecek bir neden buldu kendine..başka ülkere gitti ama hep sanki birgün evet diyecekmişim gibi geri geldi..ve şimdi karşıma geçmiş ben artık bittim diyordu..soru soramadım..bağıramadım herzamanki gibi kapris trip yapamadım sadece baktım ..
olmuyor artık yanında olamıyorum çünkü ben bitiyorum.30 Yaşındayım ve artık seni bekleyecek gücüm kalmadı zaten beklemem için bir sebep de yok dedi..Çünkü biliyorduki ben evet demeyeceğim ona..son 3 yılda hayatında biri vardı bana hayır demene saygı duydum aşıktın seviyordun ve hep deliydin diğer eşini buldun diyordum..ama sonra bitti seninde durgun bi su aradığını düşünüp çıktım yine karşına..Ama hayır yıne olmadı..en kötü zamanlarında yanında oldum olmadı..sen azgın suları yaptığın kaleleri yıkan dalgaları seviyorsun ve yine bir deli sokacaksın hayatına ama bu ben olmayacağım biliyorum dedi..Saçmalama Kaan kimse yok hayatımda dedim bir anda,ama herşey normale döndüğünde oda olacak dedi,sustum..

öyle derin ağlıyorduki içim acıdı bende ağlamaya başladım..ben gidiyorum dedi..ben artık gidiyorum..hep dönmeye gittim bu defa kalmaya gidiyorum..senin bana ihtiyacın yok ,bu hastalığı tek başına bile atlatacak kadar güçlüsün..zaten biliyorsun tek telefonda yanındayım,gerçi hayatta yardım istemezsin ama Erkan Abi var,gözüm arkada kalmayacak,1 aya kadar gidiyorum dedi..sustum..

ne diyebilirimki,,bu ülkede benim evet dememi bekleyıp karıyerını berbat etmesınımı istiyim..yada egom için hayır Kaan zamana ihtiyacım var mı diyim..o kadar çok emeği varki üzerimde..ilk hasta olduğumda günlerce nöbet tuttu başımda ,oyunlar oynadı benimle ozaman küçücüktüm..kaprislerimi ergenlik dönemimi hepsini sineye çekti..belki onun ki de bir saplantıydı hastalıktı ama o hiç sınırları aşmadı..hep koşulsuz yanımdaydı..

Eve döndüm..konuşmayı yarıda kesip ..çünkü o duygusallıkla istemediğim halde evet diyebilirdim, okadar güzel ağladı ve okadar güzel konuştukii tamam yaa tamam evet diyorum deseydım bu defa gerı donebileceğim şımarık evetlerımden biri olmayacağını oda bende biliyorduk..

yeter kaan dedim yeter..öldürtüceksin kendimi ...nedne sana aşık değilimki sanki diyiverdim..güldü..ben yapılan kaleleri yıkmam çünkü..dalgalarım büyük değil,seni alıp içine çekmez denizim dedi..ben sakinim göl gibi..sen dokunursan dalgalanırım..öyle doğruydukii söyledikleri..ama ben değilmiydim artık kalelerımı korumak isteyen ben değilmiydim güvenmek isteyen ben değilmiydim sakinlik olsun aşık olmak istemıyorum diyen....

ben değilmişim bunuda anladık..:)

Kaan gidiyor sonuç olarak..1 aya kalmaz gidiyor..bu 1 ayda ne kadar çok vakit geçirmek isterse hayır demeyeceğime söz verdirdi yine o yarı bencil tavrı ile hayır diyemedim:(İtalyaya onun yanına ilk fırsatta tatile gideceğime söz verdim..oda bana Natali ile evleneceğine söz verdi..

böyle işte..dün gece çok ağladım dönünce..ben kaanı severim çünkü,, ama baba gibi abi gibi can gibi..keşke diyorum bazen ama boş,ben ilk defa cuma günü pişman oldum birşey için ..oda sondurr..