Pazartesi, Temmuz 21

...

Kraliçe prensi tanıyormu...bu böyle olmuyor sayın prens benimkiler genel sizinkiler özel oluyor demiş masalın kraliçesi.Masalın kraliçesi kralı görmüş azönce..çok özlediğini anlamış çok yanmış yüreceği..ama üzülmemiş onu görünce...huzuru tekrar hissetmek güzelmiş ama bitmiş.bir varmış bir yokmuş masalın kralı ile kraliçesi farklı ülkeleri yönetmeye karar vermişler....çok saçma dimi....

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Sizinkisi eski benimki si yeni baslayan bi masal sanırım kraliçem
Masal şöyle, Bir zamanlar bi ülkenin bir prensi varmış.Prens ata binermiş,ava çıkarmış.Ülkesini daha güzel hale getirmeye çalışırmış.Mutluymuş.
Bi zaman gelmiş komşu ülkeye ziyarette bulunmuş.Resmi bi ziyaret.Orda görmüş kraliçeyi.O bi prens ötekkisi kraliçeymiş tabi.Konuşmak ona düşmezmiş.Belki kraliçe onu görmemiş bile.
Prens ülkesine geri dönmüş.Yine ata binmiş,yine ava çıkmış tabi ama eskisi gibi değilmiş prens.Yüzü hep asıkmış.Ülkesi Resmi gezilere fazla önem vermezmiş o ara.
O da kullak kabartmış birde bakmış ki kraliçe akşamları balkona çıkıp şarkı söylüyor.Prens sabırlıymış.Önce şarkıları dinlemiş sonra kendisine eşlik etmeye başlamış ki prens her şey için kraliçe gibi sabırsız değil,temkinli ve icelikli haraket edermiş:).O yüzden kendinden emin olmak istemiş ki kraliçenin kalbini kırmasın.Kraliçenin kalbini kırmaktansa şarkılarda kalmayı da tercih edebilirmiş prens.Prens beklemede kalmış:)
Güzel di mi