Perşembe, Şubat 19

Liv & Emma


biz kadınlar
ahhh biz kadınlar..
Dün sevgilimle Bride Wars filmini izledik..Neden bilmiyorum o benden daha çok güldü..ben daha çok korktum sanırım..
Ve izlerken cidden kadın oldugum için kendimden korktum..Aman yarabbi resmen ölüm kalım savaşına dönen bir hikaye.sebep ne peki? aynı güne aynı yere düğün tarihi alan 20 yıllık en yakın iki kız arkadaş..cidden çok güzek eğlencelik bir filmdi..Ölümene verilen düğün savaşı beni benden aldı.
Film arasında kurbi bana gülerek dönüp sen de aynısını yapardın dedi..Yok be dedim benim düğün takıntım yok.Ama takıntılı olduğum başka bir konu olursa cidden bu hale dönebilirim sanırım..Sonra düşündüm bende bir sorun mu var acep dedim..Ben hayatımda düğün hayali kurmadım..Ne gelinlik ne düğün ne balayı..Halbuki etrafımdaki tanıdıgım tanımadıgım herkesin en olmadık umulmadık kızların bile bi düğün-gelinlik hayali var..Tamam arada güzel bi gelinlik gördüğümde çok güzelmiş diyorum ama oda gece elbiselerine olan düşkünlüğümden tamamen.Allam allam nie benim böyle hayallerim yok..
Yer zaman mekan hiç düşünmüyorum..off hemen hayal kurmam lazım ..ama bana cidden saçma gelıyor..insan sevdiği insanla evlenır..ee evenmek zaten güzel birşey helede sevdiceğinle ,nie birde gerelim dimi ortamı başka şeylerle:)
AMa bir gerçek varki takıntılı olduğum çok istediğim herşeyde aynı bende Liv ve Emma gibi olabilirim-oldum-olacağımdan eminim:)..Kendimden korktum layn:)

kadınlardan korkun,korkutun,çevrenizdekileri takıntılı kadınlardan koruyun..

cambaz:)

4 yorum:

Yeliz dedi ki...

filmi merak ettim bende izleyeyim. sevgiler

Camilla dedi ki...

ben de öyle söz edilen düğün hayallerinden kurmadım ama düşünmedim de değil hani. eğer bi gün ewlenirsem bu pat diye olacak hani öyle dawetiyeler falan dağıtılmayacak, bikac yakın arkadas, o kadar(:

Üfürükten Prenses dedi ki...

filmi gitsem mi gitmesem mi diye kıvranıyordum..
keyifli görünüyor,belli ki çok eğlenmişsiniz :P

kendini bilmez bir deli dedi ki...

yeliz;izle izle
Camilla; yaa aynı şeyi bende düşünüyorum..böle ana evlenmişim yahu falan dicem galiba..
prensesim;valla kuzucum eğlenemedim ben çünkü korktum:D kurbi eğlendi.ama sanırım gözü korktu artık hayatta evlenemıcez:D
ama izle mutlaka çok eğlenırsın..napıosun sen bakimmm buaralar