Salı, Temmuz 22

22 temmuz

isimsiz prensden özürdileyerek son yazdığı yorumu yayınlamak istiyorum.Ve burdan ona diyorum ki blogun kraliçesi bensem eğer mızıkçılıkta yaparım oyunbozanda olurum.


burası cidden benim kimsenin ne diyeceğini düşüneceğini umursamadan konuşabildiğim yazabildiğim tek yer. o sebepten oyunlara gizemlere sırlara yer yok burda...


dün gece hala bir ruhun benim olduğunu anladım..hala o ruhun yalnız kaldığında beni düşündüğünü anladım...ama yalnız kalmamak için verdiği savaşı da bir okadar kınayarak dinledim..hayat tercihlerden ibaret.ya karnıyarık ya musakka? ama tercihlerin sonunu dibini düşünerek sınayarak yapmak lazım herzaman.
yakalanan enerji midir sinerjimidir nedir onun uçup gittiğini anladığımız gün yaptığımız bütün tercihlerin canı cehenneme...
ben tercihlerimde bencil olmam gerektiği kanısındayım artık,yüksek müsadenizle çok çalışmam lazım çok...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Prens anladi ki kraliceyle dans etmek,basin giyotindeyken ipiyle oynamak gibi.
Ve prens anladi ki prens kraliceye kendisinin bambaska bir ulkenin prensi oldugunu bir turlu anlatamadi.Kralice bir buye kapilmis sadece gormek istediklerini gormekte.

Adsız dedi ki...

Ve prens secimini yapti.Prens kendi ulkesinde bir prens olarak kalmaktansa kralicenin ulkesinde kor bir dilenci olarak kalmayi tercih etti.

Adsız dedi ki...

Kor cunki kralicenin etkisi altinda oldugu buyuyu gormemekte,kor cunki kralicenin acimasizligina,kendisinin duygularina olan saygisisligina gozlerini yumdu.

kendini bilmez bir deli dedi ki...

kraliçe ülkesinde dilenci görmek istemiyor..herkes prens ise prens olarak kalsın..ve kraliçe karmaşık cümleleri sevmiyor..net olsun idtiyor herşey.açık ve şeçik..giyotinle ölüme inanmıyor..kraliçe başka ülkelerin prenslerine saygısızlık etmek istemıyor.ve saygı duyuyor o yüzden artık açık oynuyor kartını..yaa cidden sen kim olduğunu söyle bende yine senin yorumalrını yayınlamayan blog kraliçesi olarak kalayım..

Adsız dedi ki...

Ama prens savasmak icin bir dilenci kiligina girdi.prens kiliciyla degil yuregiyle savasicak.Cunki biliyor ki yuregiyle savasanlar her zaman kazanir.